6. mar, 2018

"Berätta gärna"

"Visst är din hund något alldeles extra!? Eller visst har du hört någon härlig historia om en golden som gjort något speciellt.

Det är sådant vi vill veta i redaktionskommitten. Härliga berättelser om våra golden vill vi förmedla. Du kan hjälpa till genom att höra av dig med tips om golden som på något vis överraskat eller som det där lilla extra. Inga historier är för små. Hör av dig så skriver vi!!

Maila oss med stora eller små tips."

När jag läste den här texten så tyckte jag att där måste ju min berättelse om när Izza och jag  vann den stora fototävlingen "Ettriktigthundår" Sverige 2015 komma med som en otroligt fin händelse och dessutom så var det en golden som utklassade 2,an i tävlingen. I och med att folk röstade på en beskrivande bild som passade in på tävlingens syfte att visa när en hund har det bra och njuter av livet och för att kunna ändra på ordets nuvarande betydelse av vad ett riktigt hundår är.

Men se det ville INTE redaktionskommitten, av vilka skäl vet jag inte för de hör inte av sig typ via ett mejl, utan man s"skiter" bara i det, fast det är en både kul och fin berättelse, dessutom så var Izza 15 år när hon vann hela tävlingen, som jag skrev i mejlet, så det var ur fler berättarvinklar redaktionen hade kunnat berättat om det i tidningen.

Om inte annat för att uppgradera tidningsinnehållet till  mer av underhållande, rolig läsning. Som tidningen är nu så är det rätt tråkigt tidningsinnehåll, samma samma i varje nummer. Så när de "efterlyser" mer av lite annat innehåll/berättelser så kommer berättelsen inte med?? väldigt konstig bedömning tycker jag och väldigt trist, vem är ägaren till tidningen??

Vilseledande information med meningen "hör av dig så skriver vi!!

Ja, jag gjorde ju det, så vad fick jag tillbaka, tystnad- inte ens ett svarsmejl om varför de inte tar in berättelsen, nää den meningen blir mer av ett hån, när man inte kan ta mer hänsyn till personerna som delar med sig och berättar, hur många fler är det med sina berättelser??? som inte kommer med, för att?? redaktionen har en bedömning av ett mer censurtänkande, och åter igen då stämmer ju inte deras text med deras handlingar/åtgärder.

Mycket trist och ett anmärkningsvärt sätt att exkludera roliga historier, som inte var för liten. Men exkluderad blev jag med berättelsen av Izza som Vinnare av Royal Canins tävling Ettriktigthundår 2015.

Bilden är vinnarbilden, som också finns på nätet med Royal Canins foto.