16. nov, 2017

Att bli bland de bästa...

Det blev vi -- jag och min golden Bilbo. Fotot visar ett vandringspris och för Östergötlands Bästa Golden i viltspår thats we´, nu var det för ett antal år sen. Jag var otroligt stolt över vad vi hade lyckats med jag och min enastående hund. Vi var de första att vinna priset när det instiftades, sedan så vann vi priset året därpå också. Så vi var Östergötlands bästa golden två år i rad. Så våra namn blev ingraverade i den vackra tavlan.

Sedan så hör det till berättelsen att när det tredje året kom och vi skulle försvara vår titel, då blir vi bortlottade??? jag trodde inte det var sant, att en så stor klubb kunde göra något så simpelt mot oss. Jag pratade med andra klubbar och de sa att har man vunnit såna priser så har man per automatik sin plats till kommande tävling, det var det sundaste, men ikke, mina argument hjälpte föga  till tävlingsledningen, vi blev bortlottade och fick inte vara med på tävlingen--oj oj så besviken jag var över deras låga tillvägagångssätt,

men jag antar att vi var för bra därav att vi blev bortlottade fast det var vi som hade vunnit vandringspriset. Inget var logiskt. Så kan det gå till när det inte är schysst spel.