27. okt, 2017

En eloge till APPORTERA FÖR LIVET"

Jag visste inte det här, men nu vet jag och delar gärna med mig av det här också till dig, Apportera för livet startades av Chatarina Wiberg i september 2014, där all behållning i bland annat anmälningsavgifter går till/skänkes till Cancerfonden. Hör/läs och häpna, fram till dags datum så har det genom alla avgifter för WT Working test för hundar och dess förare inbringat

1 175 000 kronor Helt otroligt!! Bra!! Retriever ägare med dess hundar är människor med värme och hjärta och alla härliga hundar. Jag är djupt imponerad av denna fina gest.

Vet du förresten fler hundklubbar som gjort något liknande??, Om inte så starta detta suveräna tillvägagånssätt och bidra till att Cancerfonden får in mer pengar. Genom hundsporten. 

Min mamma dog i cancer så jag vet vilken vidrig sjukdom det är som nära anhörig, nu hoppas jag på att fler människor och fler tillvägagånssätt hos hundvänner och hundklubbar, vore väl på sin plats att SBK också gör något? vet inte har inte kollat, men de kanske gör redan något i stil med detta?? annars är det väl hög tid för det, kan göra att Cancerfonden får in mer pengar till forskningen, som de cancersjuka har nytta av OCH för att kunna besegra cancersjukdomen. 

Tänk även på att det finns de vita banden att köpa på Cancerfonden tillsammans med  de rosa banden. I oktober är ju den rosa månaden för många handlare som bidrar till Cancerfonden och vi då som handlar. Själv har jag ett par rosa kängor som en del gått till Cancerfonden denna månad, men det finns också andra cancersjukdomar som är lika viktiga att bekämpa.