16. okt, 2017

Arthur-gatuhunden OCH jag som klappar honom på bägge fotona

Förra året i november så blev jag inbjuden till en Författarkväll- ett Event som var i Stockholm, författare som gjorde reklam eller rättare sagt marknadsföring av sina böcker. Det var fler författare som var intressanta bland annat  Lars Kepler m fl. MEN det som jag såg i texten av alla namn var att husse till gatuhunden Arthur skulle vara med. Boken som var skriven av Val Hudson tillsammans med husse elitidrottaren/multisportare Mikael Lindnord som tog an sig gatuhunden ute i djungeln. Jag såg (nästan) bara namnet Arthur och då bestämde jag mig att dit bara måste jag. Jag bjöd med en väninna och så kom vi till författareventet.

I pausen så kunde man köpa författarnas böcker och få dem signerade, vilken bok tror du att jag köpte 🙂 naturligtvis boken om Arthur, vad gjorde det att jag redan hade boken hemma och även hade läst denna fantastiska berättelse om en otrolig överlevare i både hund och blivande då husse. Det kändes så otroligt att få se hunden på riktigt efter allt som jag läst och sett i media.

Så satt husse och Arthur på scenen där eventet var. Jag var bland de första att få min köpta bok signerad, jag hade allt fokus på Arthur och hälsade på honom och klappade honom, så när Arthurs husse frågade vad han skulle skriva i boken så hade jag helt missat det och la över det på författaren och sa att "skriv vad du vill"

Så det blev ett rött tassavtryck av Arthur och signerad med "Stor lycka" och namnet författarens/husses --det tycker jag var fint. Men det finaste i kvällens upplevelse var att få hälsa på/klappa hunden Arthur, för både hunden och hans husse är två otroligt imponerande och samstämmiga överlevare med stort hjärta. Boken visar också på alla andra människors goda handlingar och hjärta. Handlingar som gjorde att Arthur kunde komma hem till Sverige och ett få gott hundliv Och bli familjens bästa vän.